sâmbătă, 13 aprilie 2013

O lectie

         Sunt cateva lectii pe care le primim de la viata, sau de la oameni. Am invatat destul de tarziu ca nu este cel mai important sa le spui oamenilor ca ii iubesti. Trebuie sa le arati ca ii iubesti, dincolo de cuvinte. Nu e important sa le spui oamenilor ce simti, trebuie sa le arati ce simti si sunt cateva metode simple prin care poti sa le arati asta. Oamenii vor vedea si vor simti exact ceea ce trebuie.Exista doua categorii de oameni: cei care nu pot tine in ei sentimentele si simt nevoia sa le raspandeasca in jurul tuturor si sunt cei care isi reprima cuvintele, alegand sa arate ceea ce simt. Altii insa, au nevoie de confirmari. Nici una din metode nu e gresita. Important e sa ajunga la oameni adevarul despre sentimentele noastre pentru ei.
         Iar in momentul in care invatam lectia simtim o bucurie imensa si-o implinire peste masura. Chiar gasim in oameni ceea ce cautam. Gasim in momentul in care renuntam sa mai cautam. Gasim si ne bucuram ca niste copii. Si incepem o noua viata alaturi de ei si de descoperirile din ei.
         Ce ne aduce impreuna? Cum imi zicea cineva aseara, aseara tarziu, inspre dimineata - echilibrul intre ceea ce avem nevoie, unii de la altii. Cumva nu ne mai dorim nimic altceva, decat echilibrul acesta. Si cand il gasim si ne stim nevoile, nimic altceva nu mai conteaza.

        Evident ca vom cauta sa facem cele mai frumoase si iesite din comun - lucruri - pentru oamenii pe care ii indragim sau ii iubim. Inainte sau dupa ce ne vom fi invatat lectiile.
           
Daniela

Niciun comentariu: