duminică, 7 aprilie 2013

Despre echilibru

           Uneori iubim prea putin sau deloc, alteori prea mult. Oricum ar fi, lumea nu se va opri in loc pentru lipsa de iubire sau pentru sufocatul in iubire. Oamenii vor uita si ca au fost sau ca inca sunt iubiti, dar vor uita si ca nu au fost iubiti, poate niciodata. Sau ca au fost iubiti prea putin. Oamenii se vor plange mereu de prea multa iubire cand o au, sau se vor plange de lipsa ei, cand aceasta lipseste.
            Oare ce ar trebui sa existe in viata noastra acum si nu in alt moment, pentru a fi echilibrati cu noi insine? Oamenii mereu vor refuza ceva ce vor primi din suflet, pentru ca nu vor avea incredere si vor cersi ceva ce niciodata nu vor primi  - increderea in ei - pentru ca increderea nu se primeste, ci se dobandeste.
            Uneori iubim prea putin sau deloc, alteori prea mult. Uneori putem pierde lucruri importante, sau oameni importanti doar pentru ca spunem cateva cuvinte nepotrivite in momente nepotrivite. Important e sa ne asumam si sa ne recunoastem greselile. Daca au fost. Daca nu, sa ne sustinem deciziile, indiferent de ochii, urechile si gurile celor din jur.
            Despre asta este vorba de fapt...despre prea multa iubire pe care o avem si nu stim ce sa facem cu ea, sau despre lipsa ei care ne face saraci si lipsiti de stralucire.Si de echilibru pana la urma.
E doar o concluzie, dupa ce am privit prin lume un timp...

Niciun comentariu: