miercuri, 17 aprilie 2013

Daca!

                  Daca iti sare inima din piept si-ti vine sa razi de nebun, nu inseamna neaparat ca esti nebun. Inseamna ca ai descoperit lucrurile care te fac fericit si implinit si-ti doresti sa te simti in continuare asa.     
                Daca esti agitat si-ti vine sa vorbesti intruna o faci pentru ca iti dai seama ca esti in preajma celor dispusi sa te asculte si sa consume impreuna cu tine, parte din ... din viata pana la urma.
                Daca gandurile tale nu zboara niciunde inseamna ca esti prezent in cel mai important moment din viata ta - momentul de acum - si-l traiesti cu maxima intensitate. Cu aceeasi intensitate si dorinta cu care iti vine sa-l imbratisezi pe cel de langa tine. si totusi n-o faci. N-o faci si crezi ca esti prost ca n-ai facut-o. Apoi te gandesti ca daca strangi un dor imens, in momentul in care o sa-l strangi in brate ii vei transmite toata emotia si toata caldura ta. Si-o sa te asiguri ca simte si ca  imparaseste cu tine aceleasi sentimente.
             
Daca iti sare inima din piept si-ti vine sa razi de nebun, inseamna ca esti nebun. Da, clar esti nebun!  De fericire! Si ce daca esti nebun? Si nebunia este o stare pe care la un moment dat suntem tentati s-o incercam. Si daca ne place, ce? O traim ca si cand ar fi singura stare de pe pamant.


Niciun comentariu: