miercuri, 6 martie 2013

Ce exista...

Exista "de ce-uri?" la care probabil nu vom avea sau nu vom gasi niciodata raspuns. Exista  inttebari pe care ni le punem si nu constientizam ca facem asta. Exista lucruri pe care ni le dorim pentru ca ne dau o stare de bine. Exista lucruri pe care le facem pentru ca ne face placere. Sau ca suntem obligati. Exista lucruri pe care le spunem si ranim sau exista lucruri pe care le spunem si aducem fericire. Exista ajutor pe care il dam fara sa spunem lumii ca l-am dat si exista ajutor pe care il oferim si facem evident acest lucru.
Si exista oamenii. Acei oameni minunati pe care ii iubim, acei oameni minunati pe care ni-i dorim alaturi si facem orice pentru a-i avea si a-i pastra, acei oameni minunati in fata carora ne dezvelim adevarata identitate, acei oameni in fata carora aproape ca suntem noi, acei oameni pe care ii iubim si nu stim de ce o facem.
Si acei oameni carora nici prin gand nu le trece ca fac parte din cele 5 persoane care fac din eu omul care sunt azi! Le-as multumi si parca nu...

Niciun comentariu: