joi, 28 februarie 2013

Despre momente

Vor exista momente in care ne vom simti dezamagiti de noi sau de cei din jur, insa vom avea puterea de a merge inainte pentru ca ne asteapta ceva la capatul drumului. Nu stim exact ce, dar va fi acolo ceva. Vor exista momente in care ne vom simti storsi de puteri si nu vom intelege de ce oamenii ne cer atat de multe lucruri-si o sa ni se para ca toti ne-au parasit si ca nu mai avem nici un sprijin. Vor exista momente in care vom simti panica din cauza trecerii timpului si vom simti totodata ca nu putem lungi clipele si ca daca uneori am putut, a fost doar o iluzie. 

Si vor fi momente in care nu vom intelege nimic si ne vom incarca mintea cu nenumarate intrebari la care ne vom evita raspunsurile si ne vom preface ca nu le stim. Vom ajunge sa credem ca oamenii intra in vietile noastre fara sa ne anunte si pleaca la fel, luand cu ei o parte din noi. Poate nu cea mai frumoasa, poate cea mai reprezentativa si cea mai importanta, acea parte care ne face sa vibram.

Insa vor mai exista si momentele in care vom vrea sa fim diferiti de restul lumii si vom vedea in toate un nou inceput, un nou motiv de a face lucrurile altfel si un nou mod de a privi spre...ziua de maine.
Si vor exista momente in care vom astepta cu nerabdarea unui copil, primavara!
Va doresc tuturor sa nu incetati sa incercati orice, lucrurile se vor intampla atunci cand poate, pentru unii, nu mai exista nici macar speranta. 

Ni se intampla tuturor!

Niciun comentariu: