joi, 2 mai 2013

Dincolo...

        Dincolo de tot, zambetul si privirea oamenilor ne va ajuta mereu sa ne detasam de orice. Dincolo de oboseala, ai face orice sa ii tii aproape si sa petreci timp minunat cu ei.
       Ce am mai putea face cand suntem impreuna, e sa profitam de acest timp si sa ramane vesnic absorbiti de prezenta lor, de atentia care ne-o acorda. Sa traim cu ei clipa si sa renuntam sa ne gandim la ei cand suntem cu ei. Suntem acolo si e cel mai important moment din viata noastra. Peste un timp, cand plecam la casele noastre ne putem lasa gandurile libere si sa se indrepte catre ei.
       E cel mai minunat moment, momentul in care ii vezi bucurosi de prezenta ta, langa ei, in viata lor, ii vezi dispusi sa iti aloce timp, ii vezi glumeti, ii vezi ca iti acorda afectiune  desi sunt storsi de puteri. Si uneori afectiunea vine de la sine si nu e necesar sa o cerem. Vom regasi in oameni ceva ce am pierdut din noi, iar ei ne vor inapoia mai mult decat ne-am fi imaginat vreodata, mai mult decat am pierdut; si  totusi, cred, acum, mai mult decat oricand,  ca despre asta este iubirea de oameni.

Niciun comentariu: