duminică, 4 ianuarie 2009

Ceai, cu miere la plic

Daca ma grabeam putin...ar fi putut fi ceaiul de la ora 17:00.
Beau un ceai. Cu cine? Cu mine. Singura. Cu gandurile mele. In gandurile mele mereu am fost singura. Nimeni nu a vrut sa mi se alature. N-am aflat niciodata de ce. Nici nu am incercat. In sinea mea, la fel. Singura. Poate la un moment dat chiar o sa raman singura. Daca imi doresc atat de mult asta.
Daniela are nevoie de confirmari. Daniela are nevoie de o confirmare. Se poate...
Daniela nu mai crede nimic. Daniela e acuzata ca nu mai crede nimic. Degeaba se chinuie acum ...
Era un timp in care, daca Daniela nu credea, macar simtea. Simte sia cum. Dar ce sens mai are. Pe Daniela nu o mai crede nimeni ca ea crede.
In noul an, Daniela e mai rea si mai egoista. Daniela n-o sa se schimbe nicidata. Nici macar nu a incercat sa faca asta. Cata comoditate!
Prima data mi-am aprins tigara, pana a venit ceaiul. De fructe. Am deschis tactcos pliculetul de ceai, l-am lasat usor sa cada in vasul cu apa fiarta. Apa de colora usor. In rosu. Mierea se lasa usor pe fundul vasului, peisajul e senzational. Mi-e frica sa mestec. Se strica...Mierea la plic ma enerveaza. Am vazut zahar la plic, supa la plic, balsam de haine la plic, pana si maioneza la plic. Dar miere...Poate exista si credinta la plic, iubire la plic, dorinta la plic...viata la plic...
In fine, beau un ceai...simt nevoia de liniste. Ar fi fost bun un ceai de tei, din frunze. De la bunica.
Ma simt pierduta. Intr-o lume mare, in intervalul 17:00 - 20:00 ma simt singura. Nu mai am aer.Este azi, 4 ianuarie 2009 si se implinesc o luna si 14 zile. De cand? Din data de 21 noiembrie. Ce a fost in 21 noiembrie? Nimic. Am ales aleatoriu o data. In 21 noiembrie am implinit 22 de ani si doua luni. Si daca 21 il intorci e 12. Toata lumea stie asta. Sau nu.
Nu mai am aer. Dar povestesc. povestesc pana nu mai pot. Povestea mea va merge mai departe cu sau fara mine.
daniela nu mai e Daniela. E altceva. Nu a murit cea mai frumoasa parte, a murit doar o parte. Ca martianul s-a nascut din cea mai frumoasa parte, e altceva.
Ar trebui sa profit de ceaiul cu miere la plic si sa nu ma mai gandesc. La nimic.
Oare cine te tine in brate acum?

Confirma...

3 comentarii:

Iuli spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
urmuz ismail spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.