duminică, 4 ianuarie 2009

Cateva cuvinte despre...

...Te iubesc!

Prima data ti-am spus: cred ca TE IUBESC...
In momentul acela pentru tine au capatat sens doua cuvine: TE si IUBESC. Te iubesc. N-ai crezut in ele sau daca ai crezut, ai crezut ca sunt superficiale. Apoi, dupa un timp mi-ai zis ca pentru tine nu mai au valoare, implicit eu - nu mai am valoare. Deci, imi indrept toata atentia spre a reinvia valoarea celor doua cuvinte ale mele. Caci daca cele doua cuvinte ale mele nu mai au valoare, inseamna ca eu nu mai am valoare. Viata ar fi din nouincolora si nula.
apoi te-am pus sa-mi spui din nou TE IUBESC. Si sa repeti. Intensitatea cu care mi-ai rostit cele doua cuvinte m-a facut sa inteleg ca tu inca mai crezi in ele. Cu frica,dar crezi...si ca pot aduce valoare lor inapoi, oricand pentru tine...
Zilele astea voi fi ocupata. Cu valoarea.
Te iubesc.
Si cand m-am trezit...era dimineata!

3 comentarii:

Iuli spunea...

Am auzit mai devreme o reclama, tocmai cand ma gandeam la cuvnte...spunea in felul urmator: Cuvintele au valoare, te aduc mai aproape de prieteni"...oare?
Eu incep sa cred din ce in ce mai putin in cunvinte in general si cu atat mai mult in aceste doua "te iubesc", sunt seci si nu pot cuprinde ceea ce simt...si mai ales d c sa le spui cand noi nici macar nu stim ce inseamna iubirea...eu nu stiu sa iubesc, nu stiu sa arat ca iubesc. Iubirea doare...doare tare...totul doare , pana si lacrimile care se scurg incet pe obraz...pana si cele doua cuvinte dor...

Daniela spunea...

Nu mi-e greu si nu ma doare sa spun TE IUBESC!

Anonim spunea...

Nu e deloc aşa cum ziceţi voi. Nădăjduiesc că glumiţi, deşi eu nu aş îndrăzni să glumesc cu nici un lucru serios. Eu ştiu că iubesc cu tot sufletul mereu, dar nu mereu cu toată fiinţa mea.