joi, 5 martie 2009

Salut, Daniela...

Sunt lucruri pe care eu nu le inteleg. Din doua motive. Poate pentru ca sunt de neinteles sau poate sunt eu prea naiva sau prea..(proasta?!) ca sa le inteleg. Sunt lucruri la care am renuntat a ma mai chinui sa le inteleg si cand mi-e lumea mai draga, gandurile...sau lucrurile astea se intorc la mine. Nu fabric numai trecut, de dimineata pana seara...mai fabric si altceva. In fine, sunt lucruri de la care ma abtin. Nu mai vreau sa intreb, nu mai vreau sa stiu, nimic din ce nu as avea nevoie sau as avea nevoie sa stiu....sunt lucruri pe care nu am voie sa le stiu pentru ca ... pentru ca poate nu pot sa le inteleg...de ce sa le inteleg? oare cine a spus ca intelegerea face minuni in lumea asta? Sau in viata asta? Sau...sau in alta viata???
In fine, pot recunoaste oricand ca sunt o femeie slaba, insa nu pot recunoaste ca sunt o femeie proasta. Nu vreau sa fiu o femeie proasta. N-am fost niciodata, nu m-am nascut asa si sper nici sa nu mor asa.
Ma bate doar un gand de cateva zile. Ma pandeste un sentiment ciudat.
De vina cred...

N-am avut o zi proasta, n-am avut o zi buna, n-am avut o zi - ca sa generalizez. Am avut doar un sentiment ciudat - o sa -l am si maine. Daca e un sentiment de culpa, ma va chinui mult timp de acum. De ce un asa sentiment?
N-am facut nimic, nimic rau...
Sper...
Daca nu e asa cum sper eu, zi-mi tu.

"Salut Daniela, sper sa ne spui si noua ce gand ciudat, ce sentiment ciudat te strabate, si ce hotarare ai luat...daca ai luat..."


O sa va spun, da, in momentul in care o sa aflu...cat despre hotarari si decizii, nu acum, va rog...

Niciun comentariu: