sâmbătă, 12 aprilie 2008

Eterna si fascinanta RO-manie!

Tocmai am primit o descriere interesanta despre calatoria cu mijlocul de transport in comun... de la Timisoara la Bocsa, autobuzul de 13:30. Care suna cam asa:

"Geme autobuzul de tzarani cocliti, rednecsi galogiosi care beau bere din pet. Glume nesarate, fara perdea, rasete ragusite, miros infect. De prostie romaneasca. Consum o bautura energizanta Red Force. In jurul meu, zumzete, romana, maghiara, copii de tigan,muciosi, oameni fara dinti si haine gri. Ma simt ca intr-un film. De data asta nu sunt deportata in Siberia, ci in Lumea a 3-a, unde prostia si nepasarea ucide."

Deci nu numai trenul e cum e! Ca sa nu mai zic de prestigioasa firma Atlassib - Autotim sau cum o fi. La care cumperi bilet, cu loc, bilet intreg si eu, studenta fiind, dar nu te ia si la final nu-ti primesti toti banii inapoi ci doar jumatate din suma. Cu ce sa calatorim? Cu autostopul? Mi-a povestit cineva cum a calatorit cu autostopul cu doi soti, mai in varsta, pentru ca i-au parut de treaba. Mai apoi sa-si dea seama ca soferul mai atipea la volan. Cu ce? Si avem pretentii de Uniunea Europeana si gazduim summit la Bucuresti unde in momentul simularii coloanei oficiale in intersectie, dirijata de oamenii legii, o tanara a fost lovita pe trecerea de pietoni, si nimeni n-a intervenit. Si mai citesc si in 24-FUN cum ca cica summitul n-a deranjat, mai mult, ne-a educat. Da, ne-a educat si ne-a invatat cu sa lovim oameni pe trecerea de pietoni si sa ramanem nepasatori.


Niciun comentariu: