duminică, 13 ianuarie 2013

Important VS Urgent

Da. E general valabil si e dovedit. Din dorinta de a face lucrurile urgente, uitam sa le face pe cele importante. Ni se intampla deseori sa uitam esentialul, sa uitam pentru ce traim, sa uitam ce trebuie de fapt sa realizam. Ne pierdem in detalii. Ne pierdem destul de des in detalii. Dar mereu vor exista oameni care ne vor deschide ochii si ne vor aduce pe drumul cel bun. Sunt acei oameni (putini) care oarecum ne vor binele. Sau care nu ne vor raul. Care nu ne vor lasa sa ne indepartam de ceea ce suntem si vrem sa dobandim. Sunt acei oameni care , desi au nevoie de noi, nu ne vor sta in cale daca vrem sa facem altceva. Sunt cei care ne vor impulsiona sa nu luam pauze de la lucrurile pe care dorim sa le facem, sunt cei care vor sta pe capul nostru si , indirect si din umbra, ne vor ajuta sa atingem macar cu degetele (daca nu sa apucam intru-totul) o parte din cele mai arzatoare dorinte ale noastre.
Sunt convinsa ca, va veni momentul in care vom putea separa ce e urgent si ce e important, Si atunci sa luam decizia cu care dintre categorii sa incepem.
Pana atunci ma gandesc la voi, la voi toti care aduceti aport pozitiv in viata si in gandurile mele. Si va multumesc nu ca existati, ci ca ati aparut langa mine exact atunci cand trebuia. Si cum spune o persoana draga mie: "nimic nu e intamplator, cred ca toate lucrurile se intampla cu un motiv." 

Niciun comentariu: