marți, 22 ianuarie 2013

Fight. Dream. Hope. Love.

Cred ca daca ar fi sa iau viata de la capat n-as avea rabdare sa fac aceleasi lucruri pe care le-am facut pana acum dar nici n-as fi in stare sa fac totul diferit. Mi-as alege cateva "greseli" pe care sa le repet constant si care sa-mi chinuie amintirile, apoi le-as lasa uitate, undeva, ani buni. Nu stiu daca le-as mai relua si daca as face-o, ar trece inca o viata. Va ramane un rest pe care probabil l-as face diferit.  Si daca...daca as face ceva diferit probabil m-as detasa mai usor. De tot. De toti. Daca as face ceva diferit, as incepe prin a invata cum sa respir aer proaspat si cum sa nu ma inec cu el. Daca as face ceva diferit m-as uita la altii cum respira si i-as lasa in continuare s-o faca, fara sa ii intrerup.
Intr-un fel sau altul, partea buna, pentru moment, este ca nu trebuie sa iau viata de la capat si ma bucura nespus de tare fa[tul ca in continuare trebuie sa  traiesc asa...ca acum. Intr-un fel sau altul, partea buna exista, trebuie doar cautata. Pacat ca nu avem rabdare s-o cautam si mostenim de la altii idei, ganduri, griji, greseli.
E bine totusi, n-o sa avem timp suficient sa invatat numai din greselile noastre (asta am citit si eu undeva). Astfel, ramanem cu un zambet tamp pe fata ca nu ne asumam sau nu trebuie sa ne asumam(in viziunea noastra)  ceva ce n-a pornit de la noi - cum ar fi greseala. Si incepem prin a ne minti singuri, dar frumos, continuand cu izolarea.

Izolarea de noi insine. Dupa un timp revenim si incercam sa ne recucerim si sa ne recunoastem. Am mai patit-o noi toti, nu va fi imposibil.

Niciun comentariu: