miercuri, 10 iulie 2013

Cine?

    Citeam acum ca "numai Dumnezeu are privilegiul de a ne abandona, oamenii nu pot decat sa-ti  intoarca spatele". Cumva nici asta nu pot sa faca. Exista acele lucruri si locuri de care te-ai legat cu ei si daca  te vezi in continuare legat acolo, indiferent de ce pot oamenii sa faca, important e cum te simti tu si cum ii simti pe ei. Oamenii pot sa faca multe, insa niciodata nu ne vor intoarce spatele fara sa ne-o spuna, fara sa ne loveasca si fara sa ne faca sa suferim. Inconstient si involuntar. Prea putini sunt cei care pleaca in liniste. Aceeasi care au si venit asemenea. Si prea putini au venit fara sa tropaie.
    Si dincolo de asta, am invatat ca nu e important sa ma gandesc la ce s-ar intampla daca oamenii ne-ar intoarce spatele, important e sa ma gandesc ce s-ar intampla daca nu ne-ar intoarce spatele -am fi fericiti, impliniti si vom trai fiecare moment ca fiind unul unic si nemaivazut. Si vor fi mii de motive pentru care fiecare zi cu ei  nu numai sa ni se para extraordinara, ci sa si fie astfel!
    Cred ca independent prin cate abandonari sau plecari am trece in viata asta, singuri pe lume nu vom fi niciodata. Mereu cineva va fi de inlocuit si mereu cineva se va gasi sa inlocuiasca. Cu ce vom trai probabil va fi golul...
    Pana la urma, cine si de ce s-ar gandi acum la goluri? :)

Niciun comentariu: