sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Cine sunt eu?

...eu...cea care priveam mereu cum pleci, tu care stateai cu bratele incrucisate si nu faceai nimic pentru ca-ti era teama, eu care intindeam mana si-ti spuneam: te rog , mai da-mi o sansa sa-ti arat ca m-am schimbat!, tu care inchideai ochii si nu ziceai decat: Daniela...!, eu care-mi doream sa te tin de mana, tu care-mi spuneai ca nu stii ce si cum sa faci, eu care te rugam in continuu sa ma lasi sa am grija de tine, tu care ziceai ca ti-ar placea dar...

...eu...eu care m-am trezit si mi-am dat seama ca in ultimul timp visez mai mult in somn decat cu ochii deschisi. Si-am zambit. Asta e de bine. Lucrurile se indreapta exact spre punctul pe care eu mi l-am dorit dintotdeauna. Eu visez numai in somn - ceea ce e al dracului de bine si de normal -, eu pot sa privesc inainte cand merg pe strada si nu in pamant, scormonind prin amintiri, eu care pot sa merg pe strada fara sa ascult muzica - nu ma mai deranjeaza zgomotul si agitatia - ceea ce nu mai da semne de imbatranire - eu...eu cea care nu sunt nici de vina, nici de vis!

Cine sunt eu? Nu te privi pe tine insuti ca te vei minti. Nu sunt ca tine si n-am sa fiu niciodata ca tine! Sunt cel mai bun om pe care l-am intalnit vreodata si nu-mi pare rau! Cate vieti voi trai pe acest pamant, in toate imi voi repeta ca sunt cel mai minunat om care mi-a umplut viata pe cand era goala si ...si de nimic. Sunt cel mai minunat om care a intalnit inca alti oameni minunati dintre care acum a ales doar unul.

Unul singur pentru vietile mele, in continuare...
Ziceam candva ca astept sa cunosc baiatul care se afla undeva in lume si care ma iubeste. L-am cunoscut, mai trebuie sa aflu daca ma iubeste. Nu va fi nici greu nici usor -eu sa aflu daca el ma iubeste, eu sa afle daca ma poate iubi- !

Un comentariu:

Anonim spunea...

Daca te iubeste, va trebui sa afli chiar tu.....daca te va iubi, va trebui sa sa-l faci sa te iubeasca,(nimic nu cade din cer), daca crezi ca meriti sa te iubeasca, lupta...lupta pana la capat, si arata-i ca meriri, ca tu esti cea care l-ar putea face fericit, tu esti cea care il intelege, tu esti cea care il asculta, tu esti cea care il asteapta,iat tot tu v-a trebui sa ai grija de el...la bine la greu. In concluzie, v-eti vedea la bine, la greu, cine esti tu, cine este el.....