vineri, 13 noiembrie 2009

12+1

E vineri si e 13. Vineri 13. Si ce? Nu ma impresioneaza si nu-mi pasa. Am incetat demult sa mai fiu supertitioasa. Nu mai atrag rfaul, ci il alung. Imi beau cafeaua, cu mult lapte, azi n-am chef sa fiu amara, azi sunt fericita; cafeaua mea e dulce, mirosul acelasi. Nu s-a schimbat. Si fumez. imi place sa fumez cand beau cafea. Si-mi place sa beau cafea si sa fumez in liniste - sa sorb fiecare picatura, sa simt fiecare fum cum trece prin mine si ajunge la destinatia finala - plamanul.
E vineri 13 si intr-o ora plecam. Am nevoie de week-end-ul asta sa ma desprind de oras, de munca, de noul brand al firmei in care lucrez: "daca nu noi, atunci cine?", de toti oamenii in care ma regasesc, de toti oamenii pe care ii urasc pentru ca ma regasesc in ei, de toti oamenii pe care ii urasc pentru ca la un moment dat am fost atat de slaba si mi-am dorit sa fiu ca ei si nu m-am pretuit indeajuns...
E noiembrie...unii zic ca-s nebuna, asta nu e vreme de Valiug. E vreme de orice, numai sa vreau eu sa fie! Soarele imi bate la geam si parc-mi spune: Sus, sus Daniela, am multe lucruri de facut si de vazut!

Asa am sa fac...

13...13 inseamna 12+1, un an si o luna...

Un comentariu:

aurica spunea...

am auzit ca 17 milioane de persoane sufera de o fobie de vineri 13. unii iau chestia asta prea in serios.