luni, 30 decembrie 2013

2013

     Mi se intampla mereu la finalul cate unui an sa spun ca, dincolo de orice, a fost un an bun. Sau un an plin. Asa este si cu 2013 - si chiar a fost. Dincolo de piedici, greutati, frustrari, a fost un an extraordinar. Un an in care am implinit o parte din obiectivele pe care mi le-am propus, si toate obiectivele pe care nu mi le-am propus. Le-am implinit fara sa stiu ca le-am avut. M-am descoperit pe mine, altfel, si i-am descoperit pe oamenii din jurul meu altfel. Mi-am descoperit esenta si am descoperit si esenta celorlalti. Mi-am descoperit misiunea si am pornit in calatoria spre ea.
     Inchid 2013 azi, acum si astept cu nerabdare sa fiu mai buna, mai rabdatoare, mai iubitoare si mai recunoscatoare in 2014. Si sa dau mai mult din mine, si sa astept mai putin.  Sa dezamagesc mai putin, sau inspre deloc. Sa le spun oamenilor zilnic cat de mult ii iubesc, sa fiu mai deschisa cu ei si cu mine. Si sa ramanem impreuna. Pentru inca un an. Sau pentru totdeauna :)
     Exista o lista de oameni carora ar trebui sa le arat recunostinta nu numai pentru ca mi-au trecut prin viata in acest an, ci au si ramas aici, o buna parte din ei. Va multumesc tuturor!


La multi ani,
Daniela

Niciun comentariu: