miercuri, 4 iunie 2014

Stiu!

    Stiu ca a face ceea ce iti doresti sa faci, a fi cine esti cu adevarat si a deveni ceea ce mereu ai stiut ca ti se potriveste sunt cateva din lucrurile ce ne hranesc sufletele, in permanenta. Sunt cateva din lucrurile si starile pentru care ne nastem, crestem si uneori murim in fiecare zi, putin cate putin pentru a ajunge cat mai aproape de ele. Mai stiu si ca a fi sincer cu ceilalti, esti sincer cu tine, ca nu te minti si ca poti trai impacat cu tine, cu ceilalti. Ca nu ti-e rusine de tine, ca nu te temi de cine esti, de cum te comporti si de cum evoluezi in fiecare moment.
    Inca un lucru pe care il stiu este ca oamenii tanjesc la a fi autentici si sunt dispusi sa isi asume riscul de a se lasa descoperiti in fata altor oameni, fara frica. Asta ne diferentiaza, asta ne da unicitatea.
  Stiu pentru ca am invatat de-a lungul timpului ca doar amintirile sunt nesfarsite, ca a "parasi" nu inseamna neaparat  a trada, iar faptul ca ii lasam pe oameni liberi, de fapt ii lasam sa isi traiasca visul, pana la capat. Fara sa punem intrebari, fara sa judecam, fara sa condamnam.
    Meritam sa ne traim visele ca si cand ar fi unicele amintiri pe care le vom avea si meritam sa fim apreciati pentru ceea ce suntem, pentru ceea ce am fost pentru altii si pentru ceea ce stim despre noi, despre altii, despre lume. Si stim ca putem implini orice pe acest pamant. Meritam sa ne traim visele, impreuna!



Niciun comentariu: