marți, 24 iunie 2014

Despre prietenie

    Vine o vreme cand simti nevoia sa faci anumite lucruri. Pentru ca stii ca facand ceva pentru ceilalti, faci, de fapt, ceva pentru tine.
    Vine o vreme cand nu te mai gandesti de ce sa faci ceva, ci pur si simplu faci. Faci pentru ca vrei si pentru ca poti.
    Vine o vreme cand nu te mai superi daca oamenii nu vad acum ce ai facut pentru ei, stii sigur ca vor vedea la un moment dat.
    Vine o vreme cand simti nevoia sa fii prezent oriunde si oricand, fara sa ti se ceara asta. Pentru ca oamenii au nevoie de tine si tu esti gata sa fii acolo, pentru ei.
    Vine o vreme cand este mai important pentru tine sa nu fi tu cel dintai din viata ta. Pentru ca nu te hranesti cu iubirea ta, ci cu iubirea altora.
    Vine o vreme cand treci de la a face ceva pentru ca trebuie la a face ceva din placere. . Vine o vreme cand faci lucrurile cu daruire si iubire, cu dragoste si grija.
    Vine o vreme cand nu vrei nimic in plus fata de ceea ce deja primesti. Vine o vreme cand rasplata pe care ti-o doresti este in zambetul celul de langa tine.
    Vine o vreme cand ti-e rusine ca nu esti acolo unde ar fi trebuit sa fii, azi.

 Daca te poti privi in oglinda si asta vezi, inseamna ca a venit vremea sa crezi despre tine ca esti pentru altii ceea ce esti pentru tine. Despre asta este prietenia :)


Niciun comentariu: