joi, 8 mai 2014

Despre iertare

    Daca poti ierta cand altii nu inteleg de ce sa o faci, inseamna ca nu te gandesti decat la cele mai minunate momente pe care le vei trai nu peste mult. Stii ca te asteapta clipe magice si nu vrei ca nimic, dar nimic din trecut sa iti intunece fericirea, implinirea, multumirea si iubirea. Mai iti aduci aminte pe parcurs si ca oamenii nu fac lucrurile intentionat sau cu un scop ascuns sa te raneasca, iar tu poti sa treci peste asta. Nu inseamna neaparat ca raman oamenii pe care ti-i doresti aproape, dar nici nu sunt oamenii pe care sa ii urasti. Pentru ca tu nu urasti niciodata. Daca nu poti iubi, nici nu urasti. Daca nu poti face bine, nu faci nici rau.
    Daca poti ierta cand altii nu te intreaba daca ii ierti, daca poti iubi cand altii nu iti cer iubirea, daca poti darui fara sa astepti ceva in schimb, poti face orice pe lumea asta. Poti suporta pana si gandul ca momentele nu sunt infinite, ca vor trece ca ploaia rece de vara si le vei mai trai in vis si in amintiri.
    Tu poti sa faci toate aceste lucruri. Si vei avea grija sa iti inveti copilul pe care il astepti din toata inima, sa faca la fel. Si o sa il pregatesti ca va fi ranit candva - nu are importanta, el sa ierte doar :)

Niciun comentariu: