luni, 19 decembrie 2011

:)

Si da, oriunde as merge in lumea asta m-as descurca de minune, fara doar si poate. Mi-ar fi placut totusi ca unii sa aprecieze mai putin si altii mai mult asta. Daca ar fi fost asa, probabil acum eram in alta parte. O singura persoana a avut convingerea si increderea necasara sa spuna asta. Si multumesc!

miercuri, 14 decembrie 2011

Daca...

Oare cum ar fi fost daca in loc de un singur vis, as fi avut mai multe vise mai mici? Oare mi-as fi irosit tot timpul facand din ele realitate - sau incercand sa fac asta- uitand sa ma bucur si sa traiesc? Acum stiu ca am cel mai frumos si cel mai demn de realizat vis. Si vad asta in ochii tuturor mamelor pe care le cunosc....

vineri, 2 decembrie 2011

Cu ce e azi mai bun ca ieri?

Nu stiu daca altii isi pun intrebarea: "Cu ce e azi mai bun ca ieri?" dar eu sigur mi-o pun, tot mai des si in ultima perioada , la sfarsitul fiecarei zile. De ce e azi mai bun ca ieri? Simplu. Pentru ca m-am trezit si-am vazut zapada. Zapada pe care o astept mai mult decat o asteptam in copilarie. Pentru ca m-am trezit si-am iesit in strada si am tras aer in piept. Mult aer in piept. Cu ce e azi mai bun ca ieri? Pentru ca m-am trezit. Inca ma trezesc dmineata. Si ma trezesc zambind. Inca ma trezesc zambind. Pentru ca ma trezesc dimineata si stiu de ce o fac, stiu ce-mi doresc,am stiut mereu ce mi-am dorit, am avut mereu ce mi-am dorit, mai mult sau mai putin, mai devreme sau mai tarziu, dar am avut. Si atunci, de ce sa nu fie azi mai bun ca ieri?! Fiecare azi e mai bun decat orice ieri si mai putin bun decat maine, fiecare azi in care pui capul pe perna zambind e o victorie si o incantare pentru maine care va veni.

Si da, fiecare dintre noi ar trebui sa vada, in felul lui, ca azi e mai bun ca ieri! Fara doar si poate!