vineri, 7 ianuarie 2011

Anul 3

Am intrat in al 3-lea an de blog(si-n al 10-lea de scris povestile mele). A vazut de toate blogul asta, a scris de toate si-a citit de toate: impliniri, neimpliniri, tristeti, bucurii, frustrari, noi inceputuri, sfgarsituri, dureri, fericiri, iubiri, ura, incruntare, satisfactie, motivatie, pofta de viata, sanse, nesanse, vise, cosmaruri, placeri, neplaceri, dorinte, frig, soare, ploi, toamna, culori, pareri de rau, pareri de bine, amorteala, ameteala, suferinta, povesti nemuritoare, povesti in general, ganduri, iluzii, sperante, pe mine, pe lume, pe el, pe noi, pe noi toti!

A fost un fel de lume a mea, pe care am parasit-o si n-am parasit-o. Doar ca acum nu mai visez la cum as vrea sa fie, pentru ca e deja. Din cand in cand, in semn de multumire ca mi-a suportat nebunia din fiecare zi, buna sau rea, mai trag cu ochiul si cu sufletul si scriu cateva randuri!

An nou fericit si plin de realizari tuturor!

Un comentariu:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!