marți, 22 mai 2012

Daca...

...toti am trai cu convingerea ca la un moment dat orice vis am avea, oricat de mare, mic sau intortocheat ar fi, se va implini - nu ar exista nenorocire pe lume si toti am fi siguri de dragostea si existenta lui Dumnezeu. Caci El exista, si exista pentru noi si in fiecare dintre noi.
Convingerea e inlauntrul nostru, al tuturora - e nevoie doar de sclipirea care nu numai ca va face lumea mai buna, ci ne va arata si drumul catre fericirea pe care ne-o dorim, pe care cumva o avem dar de care nu suntem constienti inca...

Mereu va exista un daca...

vineri, 18 mai 2012

Cateva concluzii dupa...

Mereu vor exista oameni in viata noastra care ne vor surprinde in mod placut, iar acestia vor fi oamenii de la care nu avem nici un fel de asteptare emotionala. Poate nu acum, poate nu azi, poate nici prea devreme. Insa momentul acela cu siguranta il vom exploata la maxim, din toate punctele de vedere. Iar experienta aceea va fi unica, cu o incantare desavarsita, cu o bucurie in suflet nemarginita.
Bucuria pe care o simt acum ma indeamna sa spun simplu si dintr-o bucata: multumesc voua, tuturor, ati fost minunati zilele acestea! :)