duminică, 25 martie 2012

Eu cred ca da!

"Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut." Si culmea, e suficient. E posibil sa nu fi fost in stare s-o atingem, la un moment dat, e posibil sa nu ni se fi daruit in totalitate si in exclusivitate, noua, insa niciodata nu ni s-a refuzat.

Este iubirea motorul care a schimbat lumea? Eu cred ca da.

miercuri, 21 martie 2012

Important!

E foarte important pentru mine tot ce se intampla. Abia acum incep sa invat lucruri noi. Importante si mai putin importante. eu stiu ca doar de mine depinde cu ce bagaj de informatie plec mai departe. Pot sa fac o selectie. Pot sa-mi tin la indemana numai ce ma intereseaza. Stiu ca nu e suficient sa fac din fiecare cate ceva, ci sa fac tot din fiecare. Asta e cumva un plan. In fiecare zi imi demonstrez ca pot sa ca nimic nu-mi e imposibil.

Nu vreau sa fiu cea mai buna pentru restul lumii, vreau sa fiu cea mai buna pentru mine. Fara completari. Completarile vin cand iti lipseste ceva. Iar mie nu-mi lipseste nimic!

vineri, 16 martie 2012

Din ciclul: fa ceva diferit timp de 30 zile

Intr-o zi, cand voi avea timp ma voi plimba toata ziua prin oras si o sa-mi notez toti oamenii cu care ma salut. Sunt curioasa daca nu cumva doamna din Hunedoara a salutat in 30 minute mai multi oameni decat oamenii pe care eu ii voi saluta intr-o zi intreaga?! E geniala doamna din Hunedoara. Cumva cu asta am ramas din tot. Si cu oboseala maxima. A meritat fiecare minut, mi s-a confirmat a nu stiu cata oara ca oamenii nu sunt la fel si ca poate, prin nu stiu ce minune au ceva nesemnificativ in comun.

Minunat, intr-un cuvant.

joi, 8 martie 2012

Despre visare

Cumva e vital sa visam. Sa visam neincetat. Sa ne dorim neincetat. Sa stim pentru ce visam si pentru ce traim. Exista pe lume, si mi s-a confirmat ca merita. Merita sa visam si sa ne dorim. Merita sa incercam. Merita sa ne dorim sa iesim din rutina. Merita sa nu ne plafonam desi, poate, la un moment dat ni se pare cea mai buna solutie. Merita sa ne si ascundem uneori inteligenta si s-o scoatem la iveala atunci cand e cazul. Merita sa si stam deoparte uneori. Merita. Orice merita. Si da, mi s-a confirmat lucrul acesta.

Chiar merita sa indraznesti nu doar sa visezi ci sa si arati altora ca ai visat si ca ai indraznit si ca esti capabil si ca poti si ca vrei si ca...
Doar ca depinde cui arati. Am realizat ca indrazneala de a face realitate din visele mele nu numai ca-mi da o stare de bine, dar ma si ajuta sa fiu exact ceea ce imi doresc sa fiu! Nu, nu vreau sa ma trezesc din visare prea devreme. E minunat ce mi se intampla.

joi, 1 martie 2012

Primavara

E perioada cea mai buna a anului sa ne facem planuri. De toate felurile. E important sa stim ce ne dorim si pentru ce luptam. E important sa fim sinceri cu noi insine. Sa nu ne dorim sa facem parte din categoria celor care se/ne mint zilnic.

E perioada cea mai buna si mai frumoasa a anului - e primavara! Merita sa zambim si sa fim mai buni cu noi si cu cei din jurul nostru! Nu pierdem nimic, din contra, se castiga bine astfel...