joi, 7 octombrie 2010

Oare de ce?

Sub mine, acum se afla un asternut neted, intins, proaspat. De luni de zile ma trezesc dimineata cu asternutul bine intins. Nu se mai aduna. Pesemne ca am un somn linistit si sigur.

Ma bantuie, intr-un mod straniu de placut, o intrebare: oare de ce iubesc barbatul asta? In fiecare zi am inca si inca un raspuns. Azi: il iubesc pentru ca in somn pare un copil de care trebuie sa am grija(si-mi face placere), iar in realitate e un barbat puternic care-mi mentine echilibrul. Si perfectiunea. Si l-am iubit din prima clipa si eu am stiut asta. Il iubesc. Ce mai conteaza restul de o mie de motive?!

miercuri, 6 octombrie 2010

P.S.

Si-am zis ca-n viata mea n-o sa gasesc un ceai mai bun decat ceaiul de iarna cu scortisoara si ceaiul de zmeura cu vanilie cu ambalaj cu "Love" de la Casa cu Flori.
Ei bine, l-am gasit, e ceaiul negru cu scortisoara, de iarna si cu lapte de la noi de acasa :)

sâmbătă, 2 octombrie 2010

Ceai


A cumparat 2 ceainice si m-a invitat in bucatarie la un ceai. Mi-a spus ca ma iubeste si-am simtit toata dragostea lui. Am avut noroc. Am gasit un barbat minunat care mi-a facut viata minunata. Minunile se schimba intre ele si noi le alegem pe cele mai potrivite. Imi iubesc baiatul si-mi iubesc zilele petrecute alaturi de el. Imi iubesc viitorul si-mi iubesc zambetul de dimineata. Din fiecare dimineata. Cei care ma cunosc stiu ca traiesc cele mai frumoase momente din ultimii 24 de ani. Cei care ma cunosc si nu stiu, probabil ma invidiaza. Urat cuvant invidie. Nu mai conteaza. Mai sunt 10 luni si 18 zile pana la cea mai minunata din viata oricarei femei!

P.S: Ne place ceaiul negru, de iarna, cu scortisoara si lapte!