marți, 22 iunie 2010

Ce zi...

O zi de facut nimic. O zi in care de dimineata pana seara mi-a tropait ceva in stomac. O foame continua. Nu stiu de ce. Am mancat doar. Mi-am baut si cafeaua de dimineata, cu aburii ei flamanzi de mine, cu siroaie de apa pe fereastra, cu frunzele ravasite de vant, cu dor in mine de ...de nu stiu ce...
Ce zi azi, ce zi de facut nimic. Si-o sa dorm neintoarsa, cu gandul la cafeaua de maine si la o zi in care...in care sa ai dom'ne ceva de facut, laudabil la finele zilei:)

E doar marti...si-atat!

luni, 21 iunie 2010

Luni

Miroase a somn, a ploaie, a fum de tigara, a cafea proaspata, a lapte, a copil, a noi, a fericire, a nebunie.
Miroase a siguranta, a prietenie, a dragoste, a incredere, a durabilitate, a placere, a sinceritate.
Miroase a zambete, a credinta, a speranta, a dorinta, a viata, a usurare, a dor, a vise.

Miroase a luni si-mi place. O noua zi in care pot visa, in care pot spera si-n care cred ca voi avea ce mi-am dorit dintotdeauna.

Poti sa spui ca sunt o visatoare, dar nu sunt singura si tu stii asta.

E luni...tot luni...

sâmbătă, 5 iunie 2010

Perfect

...sa-mi traiesc viata mea perfecta, cu iubitul meu perfect, in casa noastra perfecta, facand toate lucrurile perfecte, sa dormim intr-un pat perfect, sa ma tina in brate perfect, sa mancam perfect, sa radem perfect, sa vorbim perfect, sa facem totul perfect... iar diminetile sa fie perfecte, eu sa nu vreau sa ma trezesc din bratele lui perfecte, el sa ma sarute perfect, eu sa-l iubesc perfect, el sa ma mangaie perfect, sa vedem un film perfect, sa merg la servici imbracata perfect, sa-mi beau cafeaua perfect, si totul sa fie perfect... si altii sa rada de viata mea perfecta:)

Da...am tot ce-mi doresc! oare ce mai caut? De ce-mi ocup mintea si sufletul cu alte lucruri imperfecte? De ce nu ma multumesc cu tot ceea ce am primit in ultima vreme: perfect. Il am pe el, iubitul perfect si ii am pe ei prietenii perfecti.

Totul e perfect. Dam pagina. Unul vine, altul pleaca. Asta e adevarata viata. De mai demult, de azi, de oricand.
Apropo, a fost o zi perfecta oricum pentru mine. Cine are o viata perfecta, are si zile perfecte!