sâmbătă, 27 martie 2010

Dimineata...

M-am trezit cu un zbucium ciudat, zburda ceva in mine si-mi tremurau pleoapele. Respiratia mi se ingreunase si deveneam din ce in ce mai agitata. timp de 10 minute mi-a fost teama sa-mi desprind pleoapa de sus de pleoapa de jos, de lene sa nu dai ochii cu soarele, de lene sa spun "buna dimineata", de dor de somn, de dor de noi, de dor de oameni, de dor, in general... Si-mi batea inima si eu o ascultam si ea imi asculta numarul respiratiilor pe minut si-am simtit un fior prin tot corpul si sunetul melodios, romantic, boem, durduliu al corpului meu pe asternutul proaspat spalat m-a trezit la realitate...

Era viata...viata care inca e in mine, mai mult , azi, ca niciodata...

miercuri, 24 martie 2010

In fiecare zi...

E intr-adevar extrordinar momentul in care ma trezezsc, dimineata devreme cu zambetul pe buze...daca nu esti langa mine stiu ca ma visezi, ca adormi cu gandul la mine si te trezesti cautandu-ma si gasindu-ma vesela, cu ochii luminosi, cu zambetul pe buze, cu copilaria in gand, cu dorul de noi, cu gandurile mele mari de o viata impreuna, cu gandurile de a construi ceva al nostru, cu gandurile de a avea ceva al nostru, ceva ce sa iubim din toate incheieturile. Te trezesti ca si mine, cu gandul ca a mai trecut o zi, o zi impreuna, ca mai sarbatorim o zi de stat alaturi, de viata noua, de bucurie... si tot asa... imi caut haine si ma imbrac...imi asez impecabil sosetele albe, imi calc un tricou alb sau mov sau orice culoare, imi pun o curea si-mi curat tacticos pantofii si-mi pun o casca un ureche, deschid o cafea la doza si plec spre servici. Si-ajung si te anunt c-am ajuns si-ti spun ca m-e dor de tine si abia astept sa te vad...si-ajung la servici si dau peste oamenii minunati care abia asteapta sa ma vada si sa vorbim tampenii si sa radem si sa ne bucuram impreuna.
In fiecare zi traiesc la maxim cu tine si cu oamenii din jurul meu si n-as putea sa fiu altfel decat sunt...

E intr-adevar extraordinar momentul cand in fiecare zi traiesc tot altfel, tot mai frumos desi nu-mi impun asta. e o luciditate aparte cea de care am parte, visarea e realizabila acum si eu sunt implinita!

Multumesc voua...

duminică, 21 martie 2010

Nu-i asa?

In fiecare zi gasesc un motiv in plus sa zambesc si sa fiu fericita. Ma simt extraordinar de bine. Ma trezesc lumisoasa si plina de viata si-mi vine sa strig in gura mare, sa ma auda intreg pamantul ca am o mie de motive sa traiesc fiecare clipa nu ca fiind unica, ci ca fiind cea mai importanta din viata mea. Fiecare moment de fericire in datorez unei persoane, tot alta, aceeasi dintotdeauna, nu mai conteaza. Ma trezesc zambind, ma trezesc iubind, ma trezesc adesea si nu ma mai gandesc "ce fac azi?", nu mai imi scriu povestea, nu mai imi doresc sa stiu ce mi se intampla. Fiecare moment prin care trec e daca nu imprevizibil, macar spontan. Fiecare zambet il datorez bucuriei zilei ce va urma s-o am, calda, blanda, placuta, insorita.
Traiesc o primavara superba, o primavara calda, o primavara ca niccare alta, o rpimavara in doi...o primavara cu cele mai apropiate persoane din viata mea, o primavara cu tine, atat...

N-o sa-mi fie dor, n-o s aplang nimic. O sa mai fie tot asa, mult asa, nesfarsit asa...

Nu-iasa?

miercuri, 17 martie 2010

Buna dimineata,

M-am trezit greu, cu ochii obositi si plini de somn si-as bea acum o cafea si nu m=as gandi la nimic...
Sunt o femeie fericita, da, mi-am dat seama ca in ciuda gandurilor si ideilor care-mi trec prin minte uneori, sunt o femeie fericita. N-o sa ai niciodata tot ce-ti doresti, insa o sa ai marea parte. Iar eu, am marea parte din ce-mi doresc. Ce-mi doresc sau marea parte n-o sa o scriu acum, pentru ca in ibric imi sfaraie cafeaua, prima cafea de dimineata, iar razele soarelui, puternice ma imbie sa-mi iau o bluza peste pijama si sa ies pe terasa din capatul holului, sa-mi sobr cafeaua, prima cafea, cafeaua de dimineata si sa-mi fumez linistita tigara!

Ma asteapta o zi lunga si probabil obositoare! Va trece...

joi, 11 martie 2010

La multi ani!

Cu fiecare zi ce trece eu spun: am gasit in sfarsit in oameni ceea ce cautam la mine, de atata vreme. In fiecare zi descopar cate ceva. E o bucurie a mea, in momentul in care ma trezesc si ma saruta de "buna dimineata", momentul in care noaptea ma acopera si ma saruta pe frunte, momentul in care ma asteapta cand termin programul la munca, momentul in care imi zice: Daniela..., momentul...momentele noastre fericite. E o bucurie imensa momentul in care ii vad zambetul, e minunat modul in care imi zice: Te iubesc! E minunat totul la el. E minunat ca ma accepta si ma intelege. E minunat ca e langa mine si nu ma lasa nici o clipa singura. E minunat momentul in care ma prinde de mana si-mi atinge sufletul cu mangaierea lui. E minunat pentru ca e un barbat puternic care ma sprijina. E atat de minunat ca l-am intalnit. E atat d eminunat ca ma insoteste oriunde as merge. Toutul e minunat cand suntem impreuna.

E minunat ca mi-am gasit fericirea. E minunat ca-l am langa mine...
E minunat ca azi e prima lui aniversare impreuna cu mine, din toate cate vor mai fi!

La multi ani Silviu!